2022: Beste Take Away restaurant van Heemskerk volgens Restaurant Guru op basis van de hoogste reviewscore op verschillende site's.


Cafetaria Top 100 2018 nr. 90:
Lunchroom Friethuys bij de Boer,
Heemskerk


De huisgemaakte frieten zijn voortreffelijk bij Lunchroom Friethuys bij de Boer. Dat is niet het enige waar deze cafetaria in uitblinkt.

De friet wordt leuk geserveerd in een frietzakje met de saus ernaast. Ook de luxe kroket vinden we erg goed van kwaliteit en zeer smaakvol. Het concept is duidelijk en de ambachtelijke uitstraling van het interieur van Lunchroom Friethuys bij de Boer is erg gezellig.

De gevel en het terras sluiten qua sfeer en uitstraling niet aan op de gezelligheid binnen. De zaak valt daardoor niet goed op in de straat. De jury begrijpt dat de ondernemer met kleine stappen verbeteringen doorvoert, maar adviseert om dit zo snel mogelijk aan te pakken. De lekkere huisgemaakte producten verdienen meer stopkracht.

Op het gebied van gastvrijheid is dit bedrijf een topper. We worden gastvrij begroet bij binnenkomst en de medewerkster is beleefd en vriendelijk. Ook aan de bijverkoop wordt gedacht. Het is binnen erg schoon en netjes, precies zoals het hoort.

 


Cafetaria Top 100 2017 nr.62:
Lunchroom-Friethuys Bij de Boer,
Heemskerk

Prima prestatie van deze nieuwkomer. Lunchroom-Friethuys Bij de Boer bestaat sinds 2016 en komt gelijk sterk voor de dag.

De goede kwaliteit van de verse friet speelt daarbij een grote rol. Dat leidde ook al tot een hoge notering in de AD Friettest. Met het cijfer 9 was de frietspeciaalzaak dit jaar terug te vinden op plaats 25. ‘Een toppertje vanwege de aangename aardappelsmaak. De zak is leeg voordat je er erg in hebt’, aldus het oordeel in het AD. De jury van de Cafetaria Top 100 kan dat alleen maar beamen.

In het zicht van de klant worden de aardappelen voorbewerkt tot friet. Voor de deur liggen illustratief enkele balen aardappelen opgestapeld. Dat alles zorgt voor een ambachtelijke uitstraling, terwijl het ook de versbeleving benadrukt. De frisse, moderne zaak blinkt verder uit in gastvriendelijkheid. Een productvitrine ontbreekt. Geen probleem, want het assortiment en de menumogelijkheden worden vermeld op een groot krijtbord boven de bakwand.

Lunchroom-Friethuys bij de Boer
Ruysdaelstraat 31
1961 RM Heemskerk
Bijdeboer.nl

 


In 2017 stonden wij in de laatste Friettest die door het AD is gedaan.

Wij eindigden toen als nummer 25 van Nederland. Een prestatie waar we nog steeds erg trots op zijn!

Friethuys 'bij de Boer'

 

Ruysdaelstraat 31

1961 RM Heemskerk

e-mail: info@bijdeboer.nl

Tel: 0251-237266

 

KvK 65424964